Tilaa maalaus

Teetä akryylimaalaus ideasi tai valokuvasi pohjalta! Maalaukset tehdään puuvillakangas-pinkopohjalle ja viimeistellään lakalla. Maalaus postitetaan erilliskäsiteltävänä, seurantakoodilla varustettuna pakettina.

Hinnat alkaen

  • 30 x 40 cm: 400 €
  • 40 x 50 cm: 600 €

HiNNAt SISÄLTÄVÄT
  • Arvonlisäveron (10 %)
  • Yhden henkilön muotokuvan puuvillakangas-pinkopohjaan luotuna
  • Muotokuvan taustan sävyttämisen tai kevyen kuvittamisen
  • Pakkaus- ja postituskulut. Maalaus lähetetään erilliskäsiteltävänä, seurantakoodilla varustettuna pakettina.
  • Kolme (3) tarkistus- ja korjauskierrosta.
lISÄPALVELUT JA ALENNUKSET
  • Lisähenkilöt + 30 € /henkilö, eri kuvasta yhdistettäessä + 60 € /henkilö
  • Kokovartalokuvat + 20 €
  • Yksityiskohtaisesti kuvitettu tausta + 50 €

Opiskelijat ovat oikeutettuja 10 % alennukseen, mikäli opiskelijakortti esitetään ennen laskun lähettämistä.*

* Tarjouksia ei voida yhdistää muihin alennuksiin/tarjouksiin.


Tilausohjeet

Ota yhteyttä sähköpostitse tai tämän sivun alareunasta löytyvän varauskalenterin kautta. Varauskalenterista näet vapaat ajat maalauksen teettämiseen, ja että onko toivottu deadline mahdollinen.

Vastaanotettuani viestisi lähetän tarkentavia kysymyksiä toiveistasi, pyydän mallikuvan ja kerron teoksen arvioidun valmistumisajan. Voit myös laittaa useamman mallikuvan, jolloin kerron mielipiteeni siitä, mistä syntyisi teknisesti paras maalaus.

Vahvistan kokonaishinnan ja kysyn, onko se sinulle ok. Tämän jälkeen luon tilausvahvistuksen, jossa kertaan sopimamme asiat. Jos tilaukseesi ei ole vastattu parin päivän sisällä yhteydenotostasi, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion.

Pyydän sinua maksamaan 20 % varausmaksun teoksen kokonaishinnasta, joka hyvitetään myöhemmin loppusummasta. Lähetän varausmaksu-laskun kätevästi Ukko.fi-palvelun kautta, ensisijaisesti sähköpostitse tai erikseen pyydettäessä kirjepostitse. Varausmaksu on maksettava vähintään kaksi viikkoa ennen työn aloittamista tai muuten varaus raukeaa. Varausmaksua ei palauteta, mikäli teos on aloitettu ja haluat jostain syystä peruuttaa tilauksen.

Työn valmistuttua lähetän siitä kuvan ja kysyn, haluatko siihen muutoksia. Olet oikeutettu kolmeen korjauskierrokseen. Kun olet tyytyväinen teokseesi, pistän loppulaskun tulemaan sähköpostina Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta (erikseen pyydettynä kirjepostitse).

Kiikutan työn postiin, kunhan maksu on kirjautunut palveluun. Saat seurantatunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua.

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä klikkaamalla tästä.