Puettu

Alkuperäinen maalaus - 800 € 460 €

Taiteilija: Limppu Witick
Tekniikka: Akryylimaalaus kangaspinkopohjalle
Valmistumisvuosi: 2017
Koko: 50 x 40 cm

Puettu oli vuosina 2017 ja 2018 esillä mahdollisesti maailman ensimmäisessä eläinteologiaa käsittelevässä taidenäyttelyssä nimeltään Armoa!. Teos on lakattu.

  • Hinta sisältää arvonlisäveron (10 %) + toimituskulut kotimaassa
  • Kehykset eivät sisälly hintaan.
Kiiltäväpintainen printti - 45 €

Printti on painettu paksuun ja kiiltäväpintaiseen julistepaperiin. Jokaiseen kiiltäväpintaiseen printtiin maalataan käsin taiteilijan aito nimikirjoitus.

  • Hinta sisältää arvonlisäveron (24 %) + toimituskulut kotimaassa
  • Printin koko: 43,8 x 28,50 cm
  • Kehykset eivät sisälly hintaan.

Varastossa: 1 kpl (poistuu valikoimasta)


”Tuollaistako paastoa minä teiltä odotan, tuollaista itsenne kurittamisen päivää? Sitäkö, että te riiputatte päätänne kuin rannan ruoko, pukeudutte säkkivaatteeseen, makaatte maan tomussa, sitäkö te kutsutte paastoksi, Herran mielen mukaiseksi päiväksi? Toisenlaista paastoa minä odotan: että vapautat syyttömät kahleista, irrotat ikeen hihnat ja vapautat sorretut, että murskaat kaikki ikeet, murrat leipää nälkäiselle, avaat kotisi kodittomalle, vaatetat alastoman, kun hänet näet, etkä karttele apua tarvitsevaa veljeäsi.”

Puettu-teoksessa on kettu, jonka turkista pestään pois vaatteille ja tekstiileille tyypillisiä merkintöjä. Näin ketusta tuleekin elävä olento, jotain muuta kuin pelkkä vaatekappale, kuin pelkkä turkis. Maalauksessa osittain näkyvä ihmishahmo on pukeutunut albaan, joka symboloi puhtautta. Hänen kädessään olevassa tatuoinnissa lukee Jes. 58: 5–7, joka viittaa seuraavaan raamatunkohtaan:

Sekä alkuperäinen taideteos että siitä teetetyt tuotteet ovat tilattavissa sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.