Tilaa piirros

Teetä lyijykynäpiirros sinulle rakkaasta ihmisestä tai eläimestä! Piirros on persoonallinen lahjaidea, mutta ihastuttaa myös omalla seinällä. Lyijykynämuotokuvat luodaan laadukkaalle, paksulle paperille, ja ne viimeistellään fiksatiivikerroksella. Valmis piirros lähetetään tilaajalle säilytyskansion kera.

Hinnat alkaen

A5 (14,8 x 21 cm): 160 €
A4 (21 x 29,7 cm): 210 €
A3 (29,7 x 42 cm): 350


Hinnat sisältävät
  • Arvonlisäveron (10 %)
  • Yhden henkilön rintakuvan laadukkaalle paperille luotuna (ilman taustan kuvitusta)
  • Säilytyskansion
  • Pakkaus- ja toimituskulut (seurantakoodillinen paketti)
  • Kolme (3) tarkistus- ja korjauskierrosta
Lisäpalvelut ja alennukset
  • Lisähenkilöt + 30 € /henkilö, eri valokuvasta yhdistettäessä + 60 € /henkilö
  • Kokovartalokuvat + 20 €
  • Kevyesti kuvitettu tausta + 50 €

* Tarjouksia ei voida yhdistää muihin alennuksiin/tarjouksiin


Tilausohjeet

Ota yhteyttä sähköpostitse tai tämän sivun lopusta löytyvän varauskalenterin kautta. Varauskalenterista näet vapaat ajat piirroksen teettämiseen, ja että onko toivottu deadline mahdollinen.

Vastaanotettuani viestisi lähetän tarkentavia kysymyksiä toiveistasi, pyydän mallikuvan ja kerron teoksen arvioidun valmistumisajan. Voit myös laittaa useamman mallikuvan, jolloin kerron mielipiteeni siitä, mistä syntyisi teknisesti paras piirros. Vahvistan kokonaishinnan ja kysyn, onko se sinulle ok. Tämän jälkeen luon tilausvahvistuksen, jossa kertaan sopimamme asiat. Jos tilaukseesi ei ole vastattu parin päivän sisällä yhteydenotostasi, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion.

Pyydän sinua maksamaan 20 % varausmaksun teoksen kokonaishinnasta, joka hyvitetään myöhemmin loppusummasta. Lähetän varausmaksu-laskun kätevästi Ukko.fi-palvelun kautta, ensisijaisesti sähköpostitse tai erikseen pyydettäessä kirjepostitse. Varausmaksu on maksettava vähintään kaksi viikkoa ennen työn aloittamista tai muuten varaus raukeaa. Varausmaksua ei palauteta, mikäli teos on aloitettu ja haluat jostain syystä peruuttaa tilauksen.

Työn valmistuttua lähetän siitä kuvan ja kysyn, haluatko siihen muutoksia. Olet oikeutettu kolmeen korjauskierrokseen. Kun olet tyytyväinen teokseesi, pistän loppulaskun tulemaan sähköpostina Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta (erikseen pyydettynä kirjepostitse).

Kiikutan työn postiin, kunhan maksu on kirjautunut palveluun. Saat seurantatunnuksen, jolla voit seurata paketin kulkua.

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä klikkaamalla tästä.