Tilaa maalaus

Teetä akryylimaalaus ideasi tai valokuvasi pohjalta! Maalaukset tehdään puuvillakangas-pinkopohjalle ja viimeistellään fiksatiivilla. Maalaus postitetaan erilliskäsiteltävänä pakettina.

Valmiina myytävät maalaukset löydät täältä.

Valokuvasta teetettävien muotokuvien hinnat


30 x 40 cm: 450 €


40 x 50 cm: 630 €


  • Lisähenkilöt + 60 € / henkilö
  • Hinnat koskevat rintakuvia ihmisistä ja eläimistä. Kokovartalokuvat + 20 €
  • Hinnat sisältävät taustan värittämisen, vaan eivät kuvitusta. Kevyesti kuvitettu tausta + 50 €

Kaikki hinnat sisältävät postikulut ja arvonlisäveron (10 %) sekä kansion, jossa piirros lähetetään. Piirros luodaan laadukkaalle ja paksulle paperille eläineettisiä työskentelyvälineitä käyttäen.


Hinnat sisältävät…


  • Maalauksen puuvillakangas-pinkopohjaan luotuna
  • Arvonlisäveron (10 %)
  • Toimituskulut
  • Kolme (3) tarkistus- ja korjauskierrosta.

Tilausohjeet


Ota yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Vastaanotettuani viestisi lähetän tarkentavia kysymyksiä toiveistasi, vahvistan hinnan ja kerron teoksen arvioidun valmistumisajan. Tämän jälkeen luon tilausvahvistuksen, jossa kertaan sopimamme asiat. Vahvistettuasi tilauksen lisään sinut jonoon.

Jos viestiisi ei ole vastattu parin päivän sisällä yhteydenotostasi, tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ota uudelleen yhteyttä. Joskus asiakkaalta on esimerkiksi lipsahtanut väärä puhelinnumero lomakkeeseen, minkä vuoksi en ole tavoittanut häntä.

Työn valmistuttua lähetän siitä kuvan ja kysyn, haluatko siihen muutoksia. Kun olet tyytyväinen teokseesi, pistän laskun tulemaan joko postitse tai sähköpostina Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta. Kiikutan työn postiin, kunhan maksu on kirjautunut palveluun.

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä klikkaamalla tästä.