Tilaa maalaus

Teetä akryylimaalaus ideasi tai valokuvasi pohjalta! Maalaukset tehdään puuvillakangas-pinkopohjalle ja viimeistellään fiksatiivilla. Maalaus postitetaan erilliskäsiteltävänä pakettina.

Valmiina myytävät maalaukset löydät täältä.

Esimerkkejä kuvasta teetettävien muotokuvien hinnoista

 


30 x 40 cm: 400 € 


40 x 50 cm: 600 € 


Yhteiskuva lemmikistä ja ihmisestä alkaen 420 €. Kysy tarjousta!


  • Lisähenkilöt + 30 € / henkilö, eri kuvasta yhdistettäessä +60 €/henkilö.
  • Hinnat koskevat rintakuvia ihmisistä ja eläimistä. Kokovartalokuvat + 20 €
  • Hinnat sisältävät taustan värittämisen/kevyen kuvittamisen. Yksityiskohtaisesti kuvitettu tausta + 50 €
  • Opiskelijat ja Animalian jäsenet ovat oikeutettuja 10 % alennukseen, mikäli opiskelijakortti/jäsenkortti esitetään ennen laskun lähettämistä

Kaikki hinnat sisältävät postikulut ja arvonlisäveron (10 %).


Hinnat sisältävät…


  • Maalauksen puuvillakangas-pinkopohjaan luotuna
  • Arvonlisäveron (10 %)
  • Pakkaus- ja postituskulut. Maalaus lähetetään erilliskäsiteltävänä pakettina.
  • Kolme (3) tarkistus- ja korjauskierrosta.

Tilausohjeet


Ota yhteyttä sähköpostitse tai varauskalenterin kautta.

Vastaanotettuani viestisi lähetän sähköpostitse tarkentavia kysymyksiä toiveistasi, vahvistan hinnan ja kerron teoksen arvioidun valmistumisajan. Tämän jälkeen luon tilausvahvistuksen, jossa kertaan sopimamme asiat.

Jos viestiisi ei ole vastattu parin päivän sisällä yhteydenotostasi, tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ota uudelleen yhteyttä. Joskus asiakkaalta on esimerkiksi lipsahtanut väärä sähköpostiosoite lomakkeeseen, minkä vuoksi en ole tavoittanut häntä.

Pyydän sinua maksamaan 20 % ennakkomaksun teoksen kokonaishinnasta, joka hyvitetään myöhemmin sen loppusummasta. Lähetän laskun ennakkomaksusta Ukko.fi-palvelun kautta, valintasi mukaan joko sähköpostitse tai postitse. Maalausta ei voi aloittaa ennen kuin ennakkomaksu on saapunut palveluun. Ennakkomaksua ei palauteta, mikäli haluat jostain syystä peruuttaa tilauksen, kun teos on jo aloitettu.

Työn valmistuttua lähetän siitä kuvan ja kysyn, haluatko siihen muutoksia. Kun olet tyytyväinen teokseesi, pistän laskun tulemaan joko postitse tai sähköpostina Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta. Kiikutan työn postiin, kunhan maksu on kirjautunut palveluun.

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä klikkaamalla tästä.