Lyijykynäpiirrokset

Teetä lyijykynäpiirros sinulle rakkaasta ihmisestä tai eläimestä! Piirros on persoonallinen lahjaidea, mutta ihastuttaa myös omalla seinällä. Lyijykynämuotokuvat luodaan laadukkaalle ja paksulle paperille, ja ne viimeistellään fiksatiivikerroksella. Valmis piirros lähetetään tilaajalle tukevassa kansiossa.


Hinnasto


Kaikki hinnat sisältävät postikulut ja arvonlisäveron (10 %) sekä kierrätysmuovista tai kartongista valmistetun kansion, jossa piirros lähetetään. Piirros luodaan laadukkaalle ja paksulle paperille eläineettisiä työskentelyvälineitä käyttäen.

Muotokuvien hinnat

 


A5 (14,8 x 21 cm): 130 €


A4 (21 x 29,7 cm): 210 €


A3 (29,7 x 42 cm): 260 €


 • Lisähenkilöt + 50 € / henkilö
 • Hinnat koskevat rintakuvia ihmisistä ja eläimistä. Kokovartalokuvat + 20 €
 • Hinnat eivät sisällä taustan kuvitusta. Kevyesti kuvitettu tausta + 50 €
  • Yksityiskohtaisesti kuvitettu tausta: ks. maisemapiirrosten hinnasto.

Maisemapiirrosten hinnat


A5 (14,8 x 21 cm): 260 €


A4 (21 x 29,7 cm): 310 €


A3 (29,7 x 42 cm): 360 €


 •  Halutessasi saat veloituksetta maisemapiirrokseen yhden tunnistettavan* ihmisen tai eläimen. Lisähenkilöt + 50 € /henkilö.* tunnistettavalla tarkoitetaan henkilöä, joka on tarkoitettu kuvitettavaksi siten, että kasvonpiirteistä saadaan selvää. Tunnistamattomista henkilöistä ei peritä erillistä maksua. 

Lisätietoa


Hinnat sisältävät...


 • Piirroksen laadukkaalle paperille luotuna
 • Arvonlisäveron (10 %)
 • Toimituskulut
 • Kansion, jossa piirros toimitetaan (sekä halutessasi palautuksen kansiolle, mikäli sinulla ei ole tarvetta sille)
 • Kolme (3) tarkistus- ja korjauskierrosta.

Tilausohjeet


Ota yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Vastaanotettuani viestisi lähetän tarkentavia kysymyksiä toiveistasi, vahvistan hinnan ja kerron teoksen arvioidun valmistumisajan. Tämän jälkeen luon tilausvahvistuksen, jossa kertaan sopimamme asiat. Vahvistettuasi tilauksen lisään sinut jonoon. Tilausjono ulottuu tällä hetkellä marraskuulle 2017.

Jos viestiisi ei ole vastattu parin päivän sisällä yhteydenotostasi, tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ota uudelleen yhteyttä. Joskus asiakkaalta on esimerkiksi lipsahtanut väärä puhelinnumero lomakkeeseen, minkä vuoksi en ole tavoittanut häntä.

Työn valmistuttua lähetän siitä kuvan ja kysyn, haluatko siihen muutoksia. Kun olet tyytyväinen teokseesi, pistän laskun tulemaan joko postitse tai sähköpostina Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta. Kiikutan työn postiin, kunhan maksu on kirjautunut palveluun.

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä klikkaamalla tästä.


Alennukset


Opiskelijat ja Animalian jäsenet saavat 10 % alennuksen teetettävistä maalauksista ja piirroksista, kunhan voimassa oleva opiskelijakortti tai Animalian jäsenkortti esitetään ennen laskun lähettämistä. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.