Tilaa piirros

Lyijykynämuotokuva valokuvastasi

Teetä lyijykynäpiirros sinulle rakkaasta ihmisestä tai eläimestä! Piirros on persoonallinen lahjaidea, mutta ihastuttaa myös omalla seinällä. Lyijykynämuotokuvat luodaan laadukkaalle ja paksulle paperille, ja ne viimeistellään fiksatiivikerroksella. Valmis piirros lähetetään tilaajalle tukevassa kansiossa.


Hinnat

(punaisella merkityt tarjoukset* koskevat joululahjatilauksia ja ovat voimassa 19.8. saakka)


A5 (14,8 x 21 cm): 130 € 


~A4 (21 x 28,5 cm): 150 € 


A3 (29,7 x 42 cm): 290 €


  • Lisähenkilöt + 30 € / henkilö, eri kuvasta yhdistettäessä +60 €/henkilö. Kysy tarjousta perhepotreteista!
  • Hinnat koskevat rintakuvia ihmisistä ja eläimistä. Kokovartalokuvat + 20 €
  • Hinnat eivät sisällä taustan kuvitusta. Kevyesti kuvitettu tausta + 50 €
  • Opiskelijat ja Animalian jäsenet ovat oikeutettuja 10 % alennukseen, mikäli opiskelijakortti/jäsenkortti esitetään ennen laskun lähettämistä

Kaikki hinnat sisältävät postikulut ja arvonlisäveron (10 %) sekä säilytyskansion, jossa piirros lähetetään. Piirros luodaan laadukkaalle ja paksulle paperille eläineettisiä työskentelyvälineitä käyttäen.


Hinnat sisältävät…


  • Piirroksen laadukkaalle paperille luotuna
  • Arvonlisäveron (10 %)
  • Toimituskulut
  • Säilytyskansion, jossa piirros toimitetaan
  • Kolme (3) tarkistus- ja korjauskierrosta.

Tilausohjeet


Ota yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Vastaanotettuani viestisi lähetän tarkentavia kysymyksiä toiveistasi, vahvistan hinnan ja kerron teoksen arvioidun valmistumisajan. Tämän jälkeen luon tilausvahvistuksen, jossa kertaan sopimamme asiat. Vahvistettuasi tilauksen lisään sinut jonoon.

Jos viestiisi ei ole vastattu parin päivän sisällä yhteydenotostasi, tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ota uudelleen yhteyttä. Joskus asiakkaalta on esimerkiksi lipsahtanut väärä puhelinnumero lomakkeeseen, minkä vuoksi en ole tavoittanut häntä.

Pyydän sinua maksamaan 20 % varausmaksun teoksen kokonaishinnasta, joka hyvitetään myöhemmin loppusummasta. Lähetän laskun ennakkomaksusta Ukko.fi-palvelun kautta, valintasi mukaan joko sähköpostitse tai postitse. Piirrosta ei voi aloittaa ennen kuin ennakkomaksu on saapunut palveluun. Ennakkomaksua ei palauteta, mikäli haluat jostain syystä peruuttaa tilauksen, kun teos on jo aloitettu.

Työn valmistuttua lähetän siitä kuvan ja kysyn, haluatko siihen muutoksia. Kun olet tyytyväinen teokseesi, pistän laskun tulemaan joko postitse tai sähköpostina Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta. Kiikutan työn postiin, kunhan maksu on kirjautunut palveluun.

Mikäli tilaat toisen piirroksen puolen vuoden sisällä ensimmäisestä tilauksestasi, olet oikeutettu 10 % alennukseen (ei voida yhdistää muihin tarjouksiin).

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä klikkaamalla tästä.


 * Tarjouksia ei voida yhdistää muihin alennuksiin