Luodut liikkumaan, 2018

35 €

+ postikulut

  • …Suomeen ja muualle Eurooppaan: 7,50 €
  • …muualle: 15 €

Hinta sisältää arvonlisäveron (24 %)


Luodut liikkumaan on Limppu Witickin akryylimaalaus. Printti on painettu laadukkaaseen kiiltäväpintaiseen julistepaperiin. Jokaiseen printtiin maalataan käsin aito nimikirjoitus.

Juliste on kooltaan noin 39,50 cm x 28,50 cm, mutta siinä saattaa esiintyä parin sentin variaatioita paino- ja leikkaustekniikasta johtuen. Kehykset eivät sisälly hintaan.

Tilaa tuote sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Varastossa: 3 kpl


”Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista”, kuuluu sanonta. Todellisuudessa ketulta taitavat jäädä pihlajanmarjat huomaamatta. Sen sijaan kaipuu liikkumiseen säilyy, vaikkei sitä olisi koskaan päässyt kunnolla kokemaan. Juokseminen, leikkiminen ja hyppiminen ovat tärkeässä roolissa kettujen elämässä. Tiesitkö, että eläintarhassa elävälle ketulle laissa määrätyn ulkotarhan pinta-alan on oltava vähintään 600 m², mutta turkistarhassa elävän ketun häkin vähimmäispinta-ala on vain 0,8 m²? Tuossa tilassa ei paljoa riehuta, vaan ketut pyörivät koko elämänsä paikoillaan pienissä vankiloissaan. Jostain syystä arvotamme turkiksia varten kasvatettujen kettujen tarpeet merkityksettömiksi, vaikka kyseessä on lajillisesti sama eläin. Ihmisten oikeus ”ylellisyyteen”, turkishuppuihin ja pipotupsuihin, ylittää eläinten oikeuden liikkumiseen.