Digitaaliset kuvituspalvelut

Tilaa omaan elämäntilanteeseesi sopivat kutsut, potretit ja kuvitukset Synesteettiseltä Siveltimeltä! Palveluihimme kuuluu myös yritysten, yhteisöjen ja järjestöjen logojen suunnittelu sekä toteuttaminen.

Kutsut ja muotokuvat


Synesteettinen Sivellin valmistaa omaan elämäntilanteeseesi sopivat kuvitukset vaikkapa hää- tai lakkiaiskutsuihin. Kuvituspalvelut ovat myös loistava keino saada persoonallinen kaverikuva tai lemmikkimuotokuva.

Valmis potretti lähetetään suurikokoisina .jpg- ja .png-tiedostoina (2000×2000 px) tilaajan sähköpostiin. Voit teetättää siitä mielesi mukaan mukeja tai kortteja, tai käyttää sitä vaikkapa Facebookin profiilikuvana.

Kuvitukset valmistetaan tilaajan toiveiden mukaisesti, sähköpostin välityksellä keskustellen. Luonnos lähetetään noin viikon sisällä siitä, kun tilaajalta on saatu tarvittavat valokuvat, tiedot ja toiveet kuvan sisällöstä. Kun olet tyytyväinen viimeisteltyyn kuvitukseesi, lasku lähetetään joko postitse tai sähköpostina Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta.

Tilaa jo tänään yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse!


Hinnasto

  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %)
  • Lisähenkilöt + 30 €

Yksinkertaiset kokovartalokuvat esimerkiksi kutsuihin (kuvassa): 60 €


Yksinkertaiset muotokuvat (rintakuvat) ihmisistä ja eläimistä: 60 €


Logopalvelut


Logo luodaan yhdessä yrityksen, yhteisön tai järjestön yhteyshenkilön kanssa. Idean tai suunnitelman pohjalta valmistetaan useita luonnosversioita, jotka lähetetään yhteyshenkilölle. Parhaaksi katsottua luonnosta lähdetään askel askeleelta muokkaamaan sekä yhteyshenkilön että taiteilijan esille tuomien ehdotusten kautta. Molempien ollessa tyytyväisiä, lasku lähetetään joko postitse tai sähköpostina Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta. Valmis logo lähetetään suurikokoisina .jpg- ja .png-tiedostoina (2000×2000 px) tilaajalle.

Tilaa jo tänään yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse.


Hinnasto

  • Hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %)

Logon toteutus valmiin suunnitelman pohjalta: 270 €


Logon suunnittelu ja toteutus: 450 €