Kellot

Tilaa valikoimasta valmis kello tai suunnittele kokonaan omasi! Kellot luodaan erittäin kestävään,  ympyränmuotoiseen MDF-pohjaan. Kaikki kellot on käsitelty lakalla.

Valikoimasta löytyvän kellon tilaaminen


Ota yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Jos tilausvahvistus ei saavu parin päivän sisällä yhteydenotostasi, tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ota uudelleen yhteyttä. Pari päivää tilausvahvistuksen jälkeen lasku saapuu valintasi mukaan postitse tai sähköpostina Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta. Kiikutan tilauksesi postiin, kunhan maksu on kirjautunut palveluun.


Suunnittelemasi kellon tilaaminen


Tilaa valokuvasi tai ideasi pohjalta luotu kello hintaan 250 € (sis. ALV 24 %).

Ota yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaanotettuani viestisi lähetän tarkentavia kysymyksiä toiveistasi, vahvistan hinnan ja kerron kellon arvioidun valmistumisajan. Tämän jälkeen luon tilausvahvistuksen, jossa kertaan sopimamme asiat. Vahvistettuasi tilauksen lisään sinut jonoon.

Jos viestiisi ei ole vastattu parin päivän sisällä yhteydenotostasi, tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ota uudelleen yhteyttä. Joskus asiakkaalta on esimerkiksi lipsahtanut väärä puhelinnumero lomakkeeseen, minkä vuoksi en ole tavoittanut häntä.

Kellon valmistuttua lähetän siitä kuvan ja kysyn, haluatko siihen muutoksia. Kun olet tyytyväinen teokseesi, pistän laskun tulemaan joko postitse tai sähköpostina Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta. Kiikutan kellon postiin, kunhan maksu on kirjautunut palveluun.


Lisätietoa


  • Kellot ovat täysin uniikkeja, en ikinä valmista kahta samanlaista
  • Kellot on Sateenkaarisiipiä lukuun ottamatta valmistettu kestävästä ja hiotusta MDF-levystä. Sateenkaarisiivet on maalattu valmiiseen ympyränmuotoiseen maalauspohjaan
  • Kaikki kellot on lakattu
  • Hinta sisältää koneiston, viisarit, käsinkuvitetun kellotaulun, arvonlisäveron (24 %) sekä postikulut Suomen sisällä. Paristot eivät sisälly hintaan.