Tervetuloa!

Tilaa  itsellesi sekä lahjaksi persoonallisin ottein luotua taidetta! Toteutan lyijykynäpiirroksia ja akryylimaalauksia ideasi tai valokuvasi pohjalta.

Toimipaikkani sijaitsee Joensuussa, mutta voit tilata teoksia tai verkkokaupan tuotteita minnepäin Suomea tahansa. Postikulut tulevat maalauksista ja piirroksista aina kaupan päälle.

Lyijykynäpiirrokset ideasi inspiroimina

Teetä lyijykynäpiirros sinulle rakkaasta ihmisestä tai eläimestä! Piirros on uniikki lahjaidea, mutta ihastuttaa myös omalla seinällä. Lyijykynämuotokuvat luodaan laadukkaalle ja paksulle paperille, ja ne viimeistellään fiksatiivikerroksella. Valmis piirros lähetetään tilaajalle tukevassa kansiossa.

Akryylimaalaukset makusi mukaan

Tilaa akryylimaalaus, joka on toteutettu ideasi tai valokuvasi pohjalta! Maalaukset luodaan puukehikkoon kiinnitettyyn kankaaseen. Ne viimeistellään lopuksi fiksatiivikerroksella.

Taiteilijasta

Maalauspöydän takana hääräilee Limppu – violettia väriä rakastava ja synteettisiä siveltimiä hamstraava tuhertaja. Olen toteuttanut tilaustöitä vuodesta 2012 lähtien. Ekologiset ja eettiset arvot ovat minulle tärkeitä, ja erityisesti ne otetaan huomioon Synesteettisen Siveltimen toiminnassa.

Persoonallisia taidetuotteita, jollaisia et muualta löydä

Synesteettisen Siveltimen valikoimissa on muun muassa printtejä, kortteja ja kelloja. Tuotteissa suositaan kierrätysmateriaaleja, ja vältellään eläinperäisiä ainesosia sisältäviä tarvikkeita.