Tervetuloa!

Synesteettinen Sivellin on Limppu Witickin kevytyritys. Teen työkseni lyijykynäpiirroksia ja akryylimaalauksia asiakkaan idean tai valokuvan pohjalta. Tilaa  itsellesi sekä lahjaksi persoonallisin ottein luotua taidetta!

Toimipaikkani sijaitsee Joensuussa, mutta voit tilata teoksia tai verkkokaupan tuotteita minnepäin Suomea tahansa. Postikulut tulevat maalauksista ja piirroksista aina kaupan päälle.

Taiteilijasta

Maalauspöydän takana hääräilee Limppu – violettia väriä rakastava ja synteettisiä siveltimiä hamstraava tuhertaja. Koulutukseltani olen teologian maisteri, mutta työskentelen taiteilijana. Ekologiset ja eettiset arvot ovat minulle tärkeitä, ja erityisesti ne otetaan huomioon Synesteettisen Siveltimen toiminnassa.

Lyijykynäpiirrokset ideasi inspiroimina

Teetä lyijykynäpiirros sinulle rakkaasta ihmisestä tai eläimestä! Piirros on persoonallinen lahjaidea, mutta ihastuttaa myös omalla seinällä. Lyijykynämuotokuvat luodaan laadukkaalle ja paksulle paperille, ja ne viimeistellään fiksatiivikerroksella. Valmis piirros lähetetään tilaajalle tukevassa kansiossa.

Akryylimaalaukset makusi mukaan

Tilaa akryylimaalaus, joka on toteutettu ideasi tai valokuvasi pohjalta! Maalaukset luodaan puukehikkoon kiinnitettyyn kankaaseen. Ne viimeistellään lopuksi fiksatiivikerroksella.

Persoonallisia taidetuotteita, jollaisia et muualta löydä

Synesteettisen Siveltimen valikoimissa on muun muassa printtejä, kortteja ja kelloja. Tuotteissa suositaan kierrätysmateriaaleja, ja vältellään eläinperäisiä ainesosia sisältäviä tarvikkeita.