Akryylimaalaukset

Tilaa akryylimaalaus, joka on toteutettu ideasi tai valokuvasi pohjalta! Maalaukset luodaan puukehikkoon kiinnitettyyn kankaaseen. Ne viimeistellään lopuksi fiksatiivikerroksella.


Hinnasto


Muotokuvien hinnat


19 x 24 cm: 200 €


30 x 40 cm: 250


40 x 60 cm: 350 €


Tarvittaessa kysy myös muista kokovaihtoehdoista.

  • Hinta sisältää yhden eläimen tai ihmisen kevyesti kuvitetussa taustassa. Lisähenkilöt + 50 € /henkilö. 

Maisemataulujen hinnat


19 x 24 cm: 250 €


30 x 40 cm: 300 


40 x 60 cm: 400 €


  • Halutessasi saat veloituksetta maisemamaalaukseen yhden tunnistettavan* ihmisen tai eläimen. Lisähenkilöt + 50 € /henkilö.

* tunnistettavalla tarkoitetaan henkilöä, joka on tarkoitettu kuvitettavaksi siten, että kasvonpiirteistä saadaan selvää. Tunnistamattomista henkilöistä ei peritä erillistä maksua.


Lisätietoa


Hinnat sisältävät...


  • Maalauksen laadukkaaseen canvastaulupohjaan kuvitettuna (puuvillakangas kiinnitettynä paksuun puukehikkoon)
  • Arvonlisäveron (10 %)
  • Toimituskulut
  • Kolme (3) tarkistus- ja korjauskierrosta.

Tilausohjeet


Ota yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Vastaanotettuani viestisi lähetän tarkentavia kysymyksiä toiveistasi, vahvistan hinnan ja kerron teoksen arvioidun valmistumisajan. Tämän jälkeen luon tilausvahvistuksen, jossa kertaan sopimamme asiat.  Vahvistettuasi tilauksen lisään sinut jonoon. Tilausjono ulottuu tällä hetkellä marraskuulle 2017.

Jos viestiisi ei ole vastattu parin päivän sisällä yhteydenotostasi, tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ota uudelleen yhteyttä. Joskus asiakkaalta on esimerkiksi lipsahtanut väärä puhelinnumero lomakkeeseen, minkä vuoksi en ole tavoittanut häntä.

Työn valmistuttua lähetän siitä kuvan ja kysyn, haluatko siihen muutoksia. Kun olet tyytyväinen teokseesi, pistän laskun tulemaan joko postitse tai sähköpostina Ukko.fi-laskutuspalvelun kautta. Kiikutan työn postiin, kunhan maksu on kirjautunut palveluun.

Katso usein kysyttyjä kysymyksiä klikkaamalla tästä.


Alennukset


Opiskelijat ja Animalian jäsenet saavat 10 % alennuksen teetettävistä maalauksista ja piirroksista, kunhan voimassa oleva opiskelijakortti tai Animalian jäsenkortti esitetään ennen laskun lähettämistä. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.