Haluan suojella

Myöhempi lisäys: Mallit löydetty! Kiitos kaikille osallistujille, olette huipputärkeitä projektin eteenpäin viemisessä. Jos haluat vielä ilmoittautua ”varamalliksi”, voit laittaa sähköistä postia tulemaan. Lue ohjeet alta.

Toukokuussa 2018 alan luomaan uutta taidenäyttelyä, jonka työnimi on “Haluan suojella”. Näyttelyssä tulee olemaan muotokuvamaalauksia ihmisistä, jotka ovat tavalla tai toisella löytäneet paikkansa eläinten oikeuksien parista. He saattavat olla töissä tai vapaaehtoisina eläinten oikeuksia ajavissa järjestöissä tai sitten arjessaan pyrkiä esim. kuluttamaan vegaanisesti ja eläinystävällisesti. Pyrin kuvittamaan mallina toimivien henkilöiden tarinoita siitä, kuinka he kiinnostuivat eläinten oikeuksista. Jokaiseen teokseen maalataan lisäksi eläin, jota malli ”suojelee”.

Prosessi tulee kestämään arviolta kaksi vuotta.

Alla on lueteltu kohtia, joihin toivon sinun vastaavan JOS haluat olla mukana projektissa. Pohdi rauhassa vastauksia. Voit valita mihin kohtiin tahdot vastata, ja kertoa asioista niin laajasti tai suppeasti kuin vain haluat:

  1. Kerro itsestäsi.
  2. Kuinka yrität edistää eläinten oikeuksia elämässäsi?
  3. Kuinka alun alkaen kiinnostuit eläinten hyvinvoinnista?
  4. Onko tiettyä eläintä, jonka kanssa haluaisit tulla ikuistetuksi maalaukseen?
  5. Millaisia tunteita (viha, suru, onni, rakkaus, toivo) olet tuntenut tai kohdannut eläinoikeustoiminnassasi?
  6. Kerro jostain merkityksellisestä tapahtumasta/kohtaamisesta aiheeseen liittyen.
  7. Jos haluat, voit tässä kertoa jostain muusta mieltäsi kutkuttavasta asiasta aiheeseen liittyen.

Tarvitsen myös kuvasi, mutta vasta myöhemmin. Ensin luonnostelen maalauksen kertomuksesi pohjalta, ja päätän, missä asennossa toivoisin sinun poseeraavan. Laitan siitä ohjeistuksen myöhemmin niille, jotka ovat kiinnostuneet osallistumaan projektiin.

Maalauksia ei myydä eikä vastauksiasi julkaista missään ilman lupaasi. Mallilla on ensisijainen oikeus lunastaa maalaus itselleen pelkkiä postikuluja vastaan, kunhan näyttely/näyttelyt ovat ohi.
Kiinnostuitko? Laita sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@limppuwitick.fi ja vastaan sinulle pian.